In het derde en laatste deel van deze Energy Healing serie (naast de 01 geleide meditatie en de 02 Soul Retrieval) vind je (een variatie op) de “Destiny Retrieval”.

Ook dit is, net als bij de Soul Retrieval, een variatie op een sjamanistische energy healing van de Q’ero gemeenschap, de laatste Inka’s. In een 1 op 1 Destiny Retrieval zoekt de sjamaan naar een bekrachtigende toekomst en brengt deze energetisch in je energieveld, om het je (levens)pad te laten informeren. Het doel daarmee is om een toekomst van gezondheid, geluk, voorspoed te creĆ«ren in ons energieveld.

Wij maken in dit proces dit keer een reis naar de Bovenwereld (waar we in de Soul Retrieval naar de Onderwereld reisden). Het is een sjamanistische geleide reis naar de Bovenwereld, waarin we 3 vragen gaan stellen.
1) Waar in mij bevindt zich mijn liefde
2) Wat is mijn talent
3) Wat is mijn waarheid

Sterk aanbevolen is net als bij de Soul Retrieval om dit proces in stilte en diepe verbinding met jezelf te beginnen. Ga naar buiten, wandel door de natuur. Doe daarna de 20 minuten geleide meditatie, of een andere meditatie. En start daarna met dit proces.

Dit onderdeel heeft geen introductievideo.