In deze tweede Energy Healing sessie (van de totaal 3) neem ik je mee in een zogenaamd: “Soul Retrieval Process”. De Soul Retrieval is afkomstig van de Q’ero gemeenschap, zij zijn de laatste Inka’s en dit is één van de vele “energy healing” technieken die zij gebruiken. Van wat ze weten zijn deze technieken minimaal duizend jaar oud. Ze zijn altijd van generatie op generatie doorgegeven en beschermd. Sinds grof weg de jaren ’70 van vorige eeuw zijn ze hun healing technieken gaan doorgeven aan de Westerse wereld. De Q’eros hadden toen al lang een profetie dat de dag zou komen dat hun kennis niet alleen meer nodig zou zijn voor hun eigen gemeenschap, maar voor de gehele wereld.

De sjamanen in deze gemeenschap maken zoals je weet onderscheid tussen 3 verschillende werelden: De Onderwereld, Middenwereld en Bovenwereld. De onderwereld is geen donkere slechte plek: het is de plaats “onder de wereld”, daar waar de zielsinformatie bewaard blijft. “Waar datgene wat het oog niet mag zien, maar wat niet vergeten mag worden, leeft”.

Wanneer je een 1 op 1 healing van een Inka/Q’ero sjamaan zou krijgen, of wanneer ik dat bij je zou doen zoals ik van hun heb geleerd en toe geinitieerd ben, dan “reist” de sjamaan voor je. Dat wat hij te zien krijgt, blaast hij vervolgens bij jou in je energieveld om je energieveld te informeen met deze energie.

In deze sessie doe jij het “reizen” zelf. Dit is een veilige variant op de Soul Retrieval, geschikt gemaakt om zelfstandig uit te voeren. Dit proces kunnen volgen vraagt dat je rustig bent. Het is zeer sterk aanbevolen om eerst rustig in stilte een half uur te gaan wandelen door de natuur en om vervolgens eerst de 20 minuten geleide meditatie te doen, voordat je de Soul Retrieval doet.

Start de Soul Retrieval door naar mijn introductievideo te kijken.

Ga daarna comfortabel, rechtop zitten met beide voeten op de grond en je ogen gesloten. Luister daarbij naar deze audio.

Ik wens je een prachtig Soul Retrieval Proces toe.