Welkom bij het Bioprofiel Jaartraject – Begin met deze video

In de video geef ik je één cruciaal motivatie advies dat je absoluut moet kennen.

Je succes dit jaar valt of staat met je mindset.

En er is 1 grote denkfout die de meeste mensen maken. De oplossing
ontdek je in de video.

Zonder gekheid: Ik deed dit zelf ook altijd fout.

En het de-motiveerde me gigantisch.

Sterker nog, het maakte me soms zelfs lichtelijk depressief.

Nu ik dit principe ken ben ik een veel, veel gelukkiger en blijer mens.

Ik denk dat je na het kijken van de video wel zult voelen waarom dat zo is,
en anders: pas het toe en “see for yourself”.

Jesse

45 comments

 1. Dank Jesse voor het geweldige goede Rapid Fatloss boek. Heb de drie weken volledig gevolgd zoals jij dat bedacht en in het boek gezet hebt. Ik houd enorm veel van mijn kopje koffie in de ochtend en dacht dat ik niet zonder kon. Vanaf dag 1 heb ik die drie weken geen enkele behoefte gehad om koffie te drinken. Dat was echt heel bijzonder, maar het voelde zo natuurlijk!? Nu heb ik de afgelopen 2 weken 4 kopjes gehad en het smaakte HEERLIJK, maar het zijn dan ook echt momenten dat ik voel, hé ja lekker nu ff een kopje koffie. De recepten zijn buitengewoon lekkerder dan ik had verwacht en ben dus ook na die drie weken 4 kg afgevallen. Het vet om mijn organen is ook afgenomen, maar het fijnste is toch dat ik me lekkerder en energieker voel! Verheug me op de persoonlijke begeleiding. Ik ben nooit op een diëet geweest maar zeker nu ik sinds 21-06-2016 KANKER-VRIJ ben volg ik wat jij beschrijft in je boeken. En kan met recht zeggen, dat ik me in al die 16 jaar dat ik nu ziek ben, me nog nooit zo goed gevoeld als het afgelopen half jaar!!! Dus ja, ik ga er helemaal voor dit komende jaar met JULLIE!!! Met een warme groet van mij, Tineke Vijsma

 2. Hoi Jesse,
  Bedankt voor deze video. Een fijne boost voor mijn motivatie. Ik ben afgelopen week gestart met RF en veel ging goed maar nog niet alles. Ik ga me focussen op wat goed gaat en doe zo steeds een stapje erbij. Ik ga deze week ook de workouts erbij doen.

  Groetjes,

  Annelien

 3. Hoi Jesse,
  Eind 2016 had ik besloten mezelf een jaar te geven om weer helemaal gezond te gaan worden en ben in januari moeizaam van start gegaan. Half januari kwam jou oproep en dat kwam als geroepen.Het is voor mij niet afvallen alleen meer maar ben nu gefocust om weer gezond te worden en te blijven. Dat is mijn motivatie en heb het verschil al mogen ervaren. Ben ontzettend blij met jou en je team.

  Mvg Jessica

 4. Hoi Jesse,

  Een goede video. Duidelijk en voor mij van groot belang. Fijn om nogmaals te horen wat belangrijk is nl het door mij gestelde doel en vooral wees blij met alles wat goed gaat. We kijken daar vaak overheen. De recepten in RFL zijn heerlijk. Best wel even wennen maar dat gaat toch vrij snel. Ik verheug mij op de komende periode.

 5. Hoi Jesse,
  Ik ben al een aantal jaren bezig met (een beetje) bewust koken en eten. Dit n.a.v. ziekte van mijn vader, die een streng dieet moest gaan volgen. Met de voedingsmiddelen, die hij nog wel mocht eten, probeerde ik zoveel recepten uit, om het eten voor hem toch zo smakelijk mogelijk te houden. ( Mijn vader was van de aardappelen met jus, stukje vlees en groenten en een toetje na) Het was een uitdaging voor mij, om hem weer te zien genieten van zijn eten. Hierdoor werd ik ook bewuster van hoe ongezond ikzelf ook soms at. Ik ben begonnen met het aanschaffen van een paar paleo boeken en hieruit haalde ikzelf ook heel inspiratie uit. Inmiddels heb ik al diverse familieleden, vrienden, collega’s enthousiast kunnen maken over deze manier van eten, maar ik weet van mezelf, dat ik er ook nog aan moet werken.
  Toen ik je oproep zag, was ik helemaal om. Ik ben er van overtuigd, dat ik nog heel veel kan leren van jullie. En ga gewoon genieten van elke kleine overwinning, want dat vind ik een heel krachtige uitspraak!
  Groetjes Anja

 6. Beste Jesse,
  Wat een omslag in mijn denken. Bedankt. Ben al jaren bezig met gezonder eten en gezonde voeding. Maar wanneer eet je wat en waarom. Dat is een hele uitzoekerij. Ik blijf tussen door snacken. Veel snacken en heb iedere dag momenten dat ik snak naar zoet. Veel zoet. Het is heel super dat sinds ik gestart ben met 21 dagen RF ik helemaal geen moeite heb met het laten staan van zoet. Dat is ook te danken aan je video over emotie eten. Dat heeft mij ook heel erg geholpen. Ik kijk uit naar het komende jaar. Heb er zin in en je motiveert enorm. Thanks Marianne

 7. Beste Jesse,
  goeie mindset idd, ik had altijd het einddoel voor ogen. Maar als ik nu terugkijk naar de afgelopen week heb ik meer gesport, veel gezonder gegeten, meer bewogen en dankbaarheid gevoeld. Dat is echt een opsteker! Dank je wel! Groetjes, Renate

 8. Hallo Jesse, Ik heb net de video gekeken en ben je dankbaar voor de inzichten die je op deze manier geeft. Het is inderdaad wennen, elke dag weer. Je vertrouwde dingen weg laten en nieuwe dingen uit proberen. Ik mis ‘s morgens mijn boterham met pasta nog steeds maar kan het ook goed laten (Zit waarschijnlijk nog tussen de oren. hahaha) Ben nu 14 dagen bezig met RFL en ervaar toch wel dat ik meer energie heb, ben nog niet zoveel afgevallen 1,1 kilo maar dat is eigenlijk niet mijn doel. Maar weer een gezonde vrouw te worden van lijf en leden. Bedankt dat ik mee mag doen met het jaartraject en aan alle mede”Strijders”heel veel toi toi toi. We gaan er voor
  Vriendelijke groet. Marjo Schilt

 9. Goede motivatie en zeer terecht. Ik zelf meet heel veel zaken en hou die bij. Bv hoeveel heb ik gewandeld, gelopen, getrained maar ook mijn gewicht. Toch is mijn grootste motivatie de kanker bij mijn vader, het gevecht dat hij verloor…. ik weet dat het een deel in ons zelf ligt dat we kiezen voor de juiste voeding en ik wil dit ook meegeven aan mijn drie kinderen dat het voor hen van zelfspsrekend is om gezond te zijn…daar begint alles mee…mijn vader in gedachten maakt dit jaar een grote motivator..

 10. Hoi Jesse
  Deze video was per ongeluk aan me voorbij gegaan en heb hem nu pas, na 4 weken bezig te zijn, gezien. Voor mij precies op tijd want na 4 weken ben ik slechts 2,9 kg afgevallen. Ik baal daar van en dat is nou net waar jij het in de video over hebt. Ik ben nog lang niet aan het eind en ik moet blij zijn met dit resultaat, maar toch…….Ik voel me er al 2 dagen depri bij en mijn mindset is ook wel eens beter geweest. Toch heb ik al heel veel goede dingen gedaan en daar moet ik me maar aan vast houden.
  Nogmaals bedankt en ik ga weer met frisse moed verder.

 11. Ik ben ook heel blij dat ik dit mag doen Jesse ik dank je voor de support.
  Zie nu echt in mijn leven moet anders wil ik nog jaren kunnen meedraaien
  “in de mallemolen van het leven”.

 12. Morgen ga ik starten: ik ben er klaar voor. Voorbereidingen getroffen voor het eten van van de week, workouts ingepland én ik zat me net voor te nemen elke avond even in een paar zinnen op te schrijven wat goed is gegaan. Toen kwam deze video, die perfect bij mijn voornemen aansluit. Als ik dan straks een keer in een dip terecht kom – en dat zal gebeuren, dat weet ik – dan kan ik al die behaalde successen doorlezen om weer in de juiste flow te geraken. So, Let’s do it!

 13. Beste Jesse, Pracht video. Zo werkt het inderdaad is mijn ervaring en die van mijn cliënten die deze mindset adviezen opvolgen nadat ze bij mij een ontwenningsbehandeling en een adviesgesprek hebben gehad om te stoppen met ongezond snoepen of overeten. Veel succes met je werk. Menselijkheid en echte aandacht spelen een grote rol bij het succesvol helpen van mensen. Jij komt wat dat betreft heel integer over ! (De politiek,de media en de medische wetenschap hebben op dit gebied nog een hele inhaalslag te maken).
  Vriendelijke groet, Barry Wentzel AOT Instituut voor ontwenning

 14. Dag Jesse

  Ik ga maandag starten met je programma.
  Ben al overtuigd hoeveel impact goede voeding heeft op mijn lijf.
  Volg al 3 jaar dit geZonde dieet en nog meer ivm voedingsintoleranties en ik ben daar heel erg veel van opgeknapt.
  Maar nu ga ik hiermee proberen om helemaal van mijn fibromyalgie af te komen!
  Ik zit alleen nog met de moeheid en griepgevoel daags na inspanning…
  Ergens heb ik het gevoel dat ik daar helemaal bovenop kan komen en dat gaa ik nu dus proberen!
  Wat zou dat heerlijk zijn als ik weer alles kon zonder rustdag daarna!
  Ik wordt morgenmiddag 57 jaar en ga ervoor!?

 15. Dankjewel Jesse! Voor alles 🙂 3 dagen bezig en door wat je verteld en schrijft voelt er al een stukje geschift in mijn systeem, wat heeeel lang niet wilde lukken. Ik heb er mega veel zin in!!

 16. Dag Jesse

  Ik ben al helemaal ingeburgerd in jouw RLF plan en kijk al uit naar de het volgende adviesplan ! De reden waarom ik met dit plan gestart ben is mijn moeder ! Zij gaat 3 x per week naar de nierdialyse en zij heeft ook hartfalen , ik zag mij over een paar jaar misschien ook wel in die situatie en dat heeft voor mij de knop omgedraaid !

  Dankzij jouw aanmoedigingen en peptalks gaat het voor mij een stuk makkelijker en dan nog die voorgeschreven recepten maakt het helemaal af ! Nu moeten wij alleen nog kiezen; ga ik me vullen of voeden ? Ik kies voor het laatste! Bedankt Jesse!

 17. Hoi Jesse,

  Ik luister graag naar je adviezen, maar ik merk dat ik me erg erger aan het geluid. Je bent soms slecht te verstaan; in deze video bv als je de camera overneemt in je linkerhand. Als je ‘m terugneemt in je rechterhand ben je weer goed te verstaan. Dus het geluid wisselt steeds én daardoor mis ik ‘n deel van je boodschap. Ik hoop dat je er eens naar wilt kijken, want ik denk dat je – als je ‘m in je linkerhand houdt – je microfoon deels afdekt.

  1. Precies, net hetzelfde ervaren. En hoe motiverend het ook is, de helft heb ik gemist. Ik heb de essentie echter wel mee, maar misschien even deze video opnieuw doen.

   Trouwens wil ik wel zeggen dat ik enorm graag je recepten bereid, het is zo afwisselend, zo inventief en echt lekker. Vaak zo anders van smaak. Het geeft een fijne variatie in ons voedingspatroon.

   Dankjewel voor de eindeloze recepten en bonusrecepten. Love it.

   Misschien nog een kleine tip: kook voor afdruk de recepten en de foto’s bij de recepten nog eens na, regelmatig staan er foute ingrediënten bij en soms staat het gerecht bij de verkeerde ingrediënten op de foto. Zoals bvb in het detox opbouw boekje: pagina 4 en pagina 9 zijn de ingrediënten op de foto verwisseld. Gewoon verwarrend.
   Verder vind ik de foto’s fantastisch en het nodigt uit om het recept te maken. Zonder foto vind ik het minder fijn. Het ook wil ook wat 😉

 18. Hallo Jesse,
  Ik wil alleen maar even zeggen dat ik zo blij ben dat ik er bij zit! Ik had al een poosje het gevoel dat ik hulp nodig had stapje verder te komen en je programma spreekt me zo aan! Ik voel gemotiveerder dan ooit door je programma en video’s. De work out’s zijn intensief maar goed te doen. Ik sport weer voor het eerst sinds jaren! De recepten zijn aantrekkelijk en lekker. En de video’s enorm motiverend. Ik heb het gevoel dat het gaat lukken! Heerlijk, ik ben er erg blij mee. Dank je wel tot zo ver!

 19. Hi Jesse,

  Fijne video, erg inspirerend en motiverend! Heb me gisteren opgegeven voor het jaartraject, heb er blij dat ik ben toegelaten, enorm veel zin in! Kom morgen terug van vakantie en hoop dat ik begin volgende week jouw boek in de bus heb.

  Natuurlijk krijg je een voor en na foto, boek is leuk maar was niet nodig?

  Groet Katja

  1. Hai Jesse,
   Fijn je video te hebben gezien. Dit zet mij weer aan tot actie om daar te komen wat ik een tijd geleden voor ogen had. dus je komt als geroepen.
   Warme groet,
   Petra

 20. Goeie tips in deze video!

 21. Bedankt voor de video, ga vandaag beginnen en zit nu na te zweten van mijn eerste workout!

 22. Ben gister begonnen met RFL. Neem vandaag de tijd om de video te zien etc.
  Ik vraag me alleen af of ik die workouts kan doen. Ben 70, heb 2x een ruggenwervel gebroken T8 en heb daar altijd pijn van. Ik zou graag mijn spieren versterken zodat mijn rug minder hoeft te dragen maar ben ook bang om daar fouten te maken en/of te forceren.
  Na ja, stap voor stap.

 23. Dag Jesse!

  Bedankt voor deze motiverende video. Ik ben ermee gestart en ik geloof dat dit gaat helpen. Ik heb eerder je boeken gekocht en het had me veel geholpen, ben ook veel kilo’s kwijt maar ik optimaliseren van de werking van mn darmflora is een belangrijke stap geloof ik.

 24. Hai Jesse,

  Voor mij erg teleurgesteld dat ik je video helaas niet kan volgen vanwege mijn doofheid. Ik heb wel geprobeerd van je mond af te zien maar best moeilijk te volgen.
  Voor mij is het best om je boeken die ik al heb te lezen (erg prettig en interessant) en wat lekker recepten eruit te halen.

  Gezond-groet,
  Maria

 25. Hallo Jesse

  Ik ben nog maar net in geschreven en ben heel benieuwd wat we allemaal gaan leren.

  De video die je liet zien was het geluid af en toe niet goed te horen.
  Heft groet Ingrid

  1. Hallo Jesse

   Ik ben nog maar net in geschreven en ben heel benieuwd wat we allemaal gaan leren.

   De video die je liet zien was het geluid af en toe niet goed te horen.
   Herfst groet Ingrid

 26. Beste Jesse,

  Ik heb me net aangemeld voor jouw 1oo Dagen programma, hoop, dat ik mee mag doen, maar in elk geval ga ik beginnen met het boek wat ik binnenkort krijg.

  Je legt alles goed uit, realistisch, je noemt precies de valkuilen, die ik in het verleden vaak maakte en hoop, die nu naast me neer te leggen!

  Alvast bedankt voor alle moeite die je hierin steekt!

  Groetjes Fluffy.

 27. Beste Jesse,

  Ik ben zelf in opleiding tot coach en wil ook graag mezelf ontwikkelen en doormaken wat ik straks ga vertellen aan mijn klanten. Ben dus heel benieuwd wat ik allemaal ga leren

  Groeten Carolien

 28. Hallo. Ik ben met traject begonnen en ik voel me zo gelukkig voor dit kans. Jesse je hebt zo een prachtig maneer om de mensen simpel en makkelijk jou begrijpen. Ik ben ziek geworden en alles was een eenkel reis om te falen. Ik ben paar dagen geleden het geweldige programma. Mijn doel is een goede gezondheid mentaal fysiek

 29. Hallo. Ik ben met het traject begonnen en ik voel me zo gelukkig voor dit kans. Jesse je hebt zo een prachtig maneer om de mensen simpel en makkelijk jou begrijpen. Ik ben ziek geworden en alles was een eenkel reis om te falen. Mijn doel is een goede gezondheid mentaal,fysiek en spiritueel berekenen.En ik ga daarvoor.Ik ben dankbaar voor de mooie en goede coaching. Dank u wel.
  Mihaela

 30. Net de video bekeken Jesse! Fijn om even een realistisch beeld erbij te hebben. Heb nu geen idee waar ik moet beginnen…maar ik zal nog eens neuzen tussen de andere video’s ?? Ik ga oog beginnen!!! Hoop op veel positiviteit?

 31. Hoi Jesse,
  Ik heb mij 2 januari aangemeld,ik voelde mij de afgelopen periode niet zo lekker in mijn vel zitten. Er moet voor mij een uitdaging zijn, sinds ik met pensioen ben en wel een paar bezigheden heb merk ik dat het niet voldoende voor mij is. Ik ben inmiddels 69 jaar en wil hier aan deelnemen. Vind het nog wel moeilijk om voor mij een goed begin te vinden. Ik heb al enige video’s van je gekeken, het voelen en eigen maken heb ik nog niet,ik zit nog in pre fase.
  Dank je wel voor de heldere video’s.

  1. Ik heb me gisteravond nav je webinar ingeschreven. Ik slik enige tijd Kijimea vanwege mijn darmklachten. Na alle duidelijke uitleg van jou Jesse wil ik er voor gaan, omdat ik pas 53 ben maar zoveel klachten heb dat ik wel 93 lijk.
   Ik ben tot nu toe een zwakkeling geweest, hoofdzaak nr. 1 gewoon geen energie en veel pijn in spieren en gewrichten is nr.2
   Ik ga er dus vanaf nu voor maar zal zeker jouw, van je programma, steun en motivatie nodig hebben.

 32. Bedankt Jesse, ik ben zooo benieuwd naar het jaar traject, heb er zin in, kan niet wachten om te beginnen. Alles is winst, ik ga het gewoon DOEN.Stapje voor stapje gaan we jouw onderzoek wetenschappelijk bewijzen.Z
  Zoals jij ons succes wenst wens ik jou ook succes. ?

 33. Dag Jesse,

  Blij met je video, ik had het zelf ook al zo ervaren. Ik ben aan het traject begonnen, rustig aan, even “geproefd” aan alle berichten. Net of ik het me eerst eigen wil maken.
  Het resultaat is dat ik alvast anders ben gaan eten, bewuster! Ik ontbeet bijna nooit, nu (bijna) iedere dag. Ik drink veel water en gemberthee en wat ik op de fiets kan doen, doe ik. Ik probeer zoveel mogelijk de auto te laten staan.
  Wat ik nog heel lastig vind is om de chocola, waar ik dol op ben en misschien wel verslaafd aan ben, te laten staan.
  Ik zou het fijn vinden om af te vallen, maar ik focus me er niet op. Ik heb geen weegschaal en ben ook niet van plan om die aan te schaffen…

  Dusss….ik ben blij met wat er is en ik verheug me erop om dit traject te volgen en ook vol te maken.

  Dank voor je support~!

 34. Alles wat je zegt klinkt zo Logisch, zo Simpel. Niets is minder waar, voor als nog …
  Over de komende 100 dagen heb ik een positief gevoel. 100 dagen lijkt in eerste instantie lang maar als ik kijk naar hoe snel de 365 dagen van 2017 aan mijn neus voorbij is gevlogen dan zullen deze 100 dagen een eitje zijn. Ik ben heel benieuwd wat ik allemaal ga ontdekken, ervaren en leren tijdens deze, toch wel enge, reis van 100 dagen. Ik heb zo maar een donkerbruin vermoeden dat dit de weg is naar dat happy leven ( in body en mind) waar ik zo naar verlang.

 35. Hoi, Mooie boodschap.. Jammer dat je microfoon vaak wegvalt. Misschien toch even checken.

 36. de geluidskwaliteit is echt een ramp, valt dat nu niemand anders op?

 37. Hallo Jesse,
  De uitzending was prima en goed te volgen.
  maar het heeft toch even geduurd voordat ik dit kon ontvangen

  Inloggen lukt niet!
  Bij mij was deze video :welkom ook zeer wisselend van geluid kwaliteit.
  Heb nog niets ontvangen…ik hoop vandaag
  Groet Ine

 38. Aan Jesse : de video”s kan ik niet openen

 39. Hallo Jesse, ik kon de video goed volgen, echter was het geluid soms niet goed en met ruis.
  Helaas kan ik niet inloggen.

 40. Hallo Jesse
  Je gevonden via internet en heel benieuwd naar je boek dat ik eerstdaags toegestuurd krijg.
  Ik heb last van knieartrose en heb grootse verwachtingen van een gezond eetpatroon.
  Lieve

 41. Heb er zin in, goed gemotiveerd en inderdaad moet ik anders gaan denken. Ben benieuwd naar de rest.

Leave a Reply