Welkom bij het eerste deel van de 4-delige “Vet-Killer Workout serie”. Dit is deel 1: De Vet-Killer 320 Workout. En deze wordt je gratis aangeboden. Cadeautje!


Dit is de eerste workout in de serie van de vier ‘Vet-Killer Workouts’. Ik raad je aan om te allen tijde met deze workout te beginnen.

Zowel de Vet-Killer 320 Workout als de 360 Workout hebben slechts één doel: de training zo snel mogelijk uitvoeren. Ze bestaan beide uitsluitend uit oefeningen met slechts je lichaamsgewicht, zodat je de training overal kunt uitvoeren.

In het e-book op deze pagina vind je volledige uitleg over deze workout. Print dit e-book uit en lees de uitleg over de training goed door.

Bekijk daarna de instructie video’s van alle oefeningen, hieronder op deze pagina. Neem de tijd om de oefeningen goed onder de knie te krijgen voordat je jouw volle inzet gaat geven tijdens de training. Het is belangrijk dat je de oefeningen technisch goed kunt uitvoeren om blessures te voorkomen.

Download onderstaande PDF voor meer informatie.

Veel succes met trainen!

Oef. Instructie Herh. Sets Rust
A1 Halve Squat (kniebuiging)

10 4 0 sec
A2 Push Up (knieën)

10 4 45 sec
B1 Vertical Jump (recht omhoog springen)

10 4 0 sec
B2 Triceps Dips Stoel

10 4 45 sec
C1 MountainClimbers

10 4 0 sec
C2 Schuine Crunches (afwisselend)

10 4 45 sec
D1 Schaatssprongen

10 4 0 sec
D2 Buikspieren (Knee In)

10 4 45 sec

Vraag: In welke volgorde voer ik de oefeningen uit?
Doe oefeningen A1 en A2 zo snel mogelijk achter elkaar. Neem daarna maximaal 45 seconden rust. Herhaal deze combinatie 4x. Daarna ga je door naar de oefeningen 'B', hierbij doe je hetzelfde. Idem voor C en D.

Vraag: Wanneer ga ik door naar de volgende training?
Doe deze workout 6 tot 8 keer, en ga daarna door naar de Vet-Killer 360 Workout

Vraag: Hoe vaak doe ik deze training (= workout) per week?
Doe deze workout 2 tot maximaal 3 keer per week. Ik raad je aan 2 keer per week deze workout te doen, en één of twee keer een andere, bijvoorbeeld een SuperCardio training, of de Kettlebell Workout.

Vraag: Wat moet ik eten voor de training?
Eet minimaal 1,5 uur (of eerder) voor de training een maaltijd die eiwitrijk is (omelet, vlees of vis) met wat groente (bv een maaltijdsalade), of gezonde koolhydraten zoals Quinoa (verkrijgbaar bij de biowinkel).

Vraag: Wat kan ik verder doen om mijn buik strak te krijgen?
Ga door naar de volledige serie van de Vet-Killer Workout om je trainingen af te wisselen en constante vooruitgang te boeken.
Klik hier.

Leave a Reply