Succesverhaal van de Superverbrandermethode

Jessica wilde graag met ons haar succesverhaal en reis met de Superverbrandermethode delen:
“Ik heb met de superverbrander goede en slechte tijden gehad (bijna 20 kg afgevallen, maar door niet sporten en te veel cheaten weer bijna 10 kg aangekomen), maar sinds Jesse mij duidelijk heeft gemaakt dat dit geen dieet is maar een reis naar een gezond lichaam lijkt het wel vanzelf te gaan.
Het gaat nu bijna vanzelf om gezonde keuzes te maken en ik ben ook steeds meer geïnteresseerd in nieuwe superfoods en dergelijke, terwijl ik eerst dacht; nou dat hoeft niet zo, laat mij maar afvallen en daarna zien we wel weer.
Dus ik weet zeker dat ik als ik zo doorga (wat ik zeker ga doen) het strakke, gezonde lichaam ga krijgen en behouden. Ik heb me ook voorgenomen om me niet meer blind te staren op de weegschaal, maar te kijken naar het resultaat in de spiegel en te voelen hoeveel meer energie ik heb.” Groetjes Jessica

2 comments

  1. Inderdaad, het gaat toch niet om het gewicht.. het gaat om hoe je je voelt en of je tevreden bent met wat je ziet.

  2. Ik voel me beter dan ik mij jaren heb gevoeld. Het bewegen gaat mij makkelijker af. En je gaat je automatisch steeds meer bewegen Van 132 naar 107 kg zijn toch altijd nog 5 zakken van 5 kg aardappelen die je niet meer mee hoeft te zeulen, waar je ook gaat. En er zijn broeken die ik van mijn echtgenote niet meer mag dragen omdat het er niet meer uit ziet. Prettige bijkomstichtheid is dat je wat makkelijker in normale maten kleding past. Van maat 60 naar 56 is heel wat.

Leave a Reply