Superverbrander Methode: Vraag & Antwoord Live Webinar

Heb je het programma ‘De Superverbrander Methode’ al afgerond of ben je het programma nog volop aan het volgen?
Deze Live Webinar met Jesse is hoe dan ook heel zinvol om te bekijken, omdat hij tijdens deze webinar antwoord geeft op jouw vragen!

Op donderdag 9 april om 10.00 uur geeft Jesse, speciaal voor alle deelnemers van ‘De Superverbrander Methode’, de Live ‘Vraag & Antwoord Webinar’.

Heb je een vraag over het programma?
Loop je ergens tegen aan?
Heb je een praktische vraag?
Waar zit jij nu echt mee?

Stel je vraag onderaan deze blog, zodat Jesse je vragen kan beantwoorden tijdens de webinar.

Ben je al aangemeld voor de Live Webinar met Jesse?

Klik hier om je direct aan te melden voor de Live Webinar op donderdag 9 april om 10.00 uur.

Tot donderdag 9 april!

22 comments

 1. Jesse, wat is jouw visie op vaccinatie?
  Is dit noodzakelijk bij een gezonde leefstijl?
  ‘k Ben heel benieuwd!
  Groetjes, Anneke

  1. te verduidelijking; Bij baby’s en kinderen (BMR DKTP)

   1. wat ik eerst wil zeggen is dat ik veel stappen voorwaards gezet heb tijdens dit programma,vooral wat stress betreft en het perfect willen doen.Dank je ervoor!

    Ik had oestrogeendominatie,nu heb ik het idee dat progesteron te weinig is,hoe kan ik zorgen dat dit goed komt?

    groetjes Ilse

 2. Beste Jesse,
  Mijn eerste webinar was op een avond en ik vond het erg interessant.
  Maar daarna kon ik niet meer live meedoen omdat het uitsluitend in de ochtend om 10.00 uur is. Ik had het idee dat jouw programma ook voor mensen bedoeld was die een normale baan hadden en niet uitsluitend voor mensen die tijd hebben om rustig tijdens de koffie bij de computer aan te sluiten. Natuurlijk gun ik je graag een vrije avond maar ik hoop dat je in de toekomst ook rekening kunt houden met mensen die aan willen sluiten en niet om 10.00 uur vrij zijn.
  Wel wil ik je nog een compliment maken over je programma en je uitleg over alle onderwerpen die je behandeld.
  Groet Louis

  1. Beste Louis,

   Bedankt voor je reply en feedback.
   Ik kan me voorstellen dat je het jammer vindt dat de meeste webinars om 10.00 uur ‘s ochtends zijn gegeven.

   We hebben alle webinars opgenomen en deze kun je allemaal terugkijken via onze ledenwebsite.
   Mocht je n.a.v. de webinars nog vragen hebben, dan helpen wij je graag.

   Ik hoop dat je veel hebt aan alle opgenomen webinars.

   Een fijne dag vandaag!

   Groetjes Marinda
   jessevandervelde.com

 3. Ik heb een te trage schildklier en een tekort aan vitD, heb nog weinig energie (en dat wat ik heb gaat vaak op aan emotionele en mentale verwerking en nieuwe stappen, prikkels ed. Ik krijg Thyrax en wil dit afbouwen ( ben inmiddels van 3 naar 2 gegaan) en nu ook vitD. en wil daarnaast langzaam wennen aan een ander voedingspatroon. Ik denk dan ook dat ik eigenlijk het verkeerde programma van je gekocht heb… Waar ik graag antwoord op wil is het volgende
  – welk boek/ programma is dan het beste in mijn geval?
  – aardappels zou je beter niet kunnen eten maar wel als je een te trage schildklier hebt, wat is hierin wijsheid..
  – ik drink groene smoothies maar er is weinig variatie omdat ik ivm de trage schildklier hiervoor beter geen kool kan gebruiken en ik houd niet van bleekselderij in de smoothie. Welke groente kan ik behalve spinazie, andijvie en sla wel gebruiken? En vallen de verschillende soorten sla onder sla of kan ik bijv ook variëren met de slasoorten achterelkaar zonder dat ik teveel verkeerde stoffen binnen krijg
  – als ik spirulina, maca en/of chlorella wil gaan gebruiken, hoe kan ik dat het beste doen ivm de trage schildklier (huisarts weet weinig tot niets van het gebruik van die stoffen)
  Alvast bedankt voor je reactie,
  Groet Henny

 4. Mogen de granola’s ook in warme bereidingen?Welke?
  Mogen groene smoothies elke dag(met versch.groenten en fruit)
  Kan het zijn dat je te veel groenten eet?
  Ik blijf al een hele tijd op hetzelfde gewicht, hoe kan ik terug wat afvallen(een 4-tal kilo)

  Ik kijk uit naar uw reactie!
  Hartelijke groeten

 5. Jesse, ik vroeg mij af of het kwaad kan om verschillende superfoods zoals guarana, african mango, maca, camu camu, enz in éénzelfde smoothie te doen ? Zo ja is het aangewezen om dit iedere dag te doen of kan je beter afwisselen?

  1. It’s really great that people are sharing this inafnmotior.

  2. That’s a smart answer to a difficult question.

 6. Hallo Jesse,

  Ik gebruik nu tonic alchemy van suoerfoods waarin 91 superfoods zitten. Geloof jij dat alles er echt inzit? Gezien het maatschepje lijkt het me haast onmogelijk.

 7. Hoi Jesse ,

  Hoe sta je tegenover kaas? Ik hoor je hier niet over, of heb ik iets gemist?

  Groet lies

  Ps mijn eye opener: je hoeft het maar 1 dag vol te houden,en dit bedenk je iedere ochtend opnieuw..

 8. Nog een vraag.

  Hoe sta jij als sponsor van superfood.nl tegenover steeds meer berichten dat bijvoorbeeld chia zaadjes gevaarlijk kunnen zijn, en gojibessen ook niet zo heel gezond zijn als word beweerd?

 9. Hoi Jesse,

  Ik heb afgelopen 3 maanden veel dingen gehoord die ik al wist (maar nog niet consequent deed) en veel nieuwe dingen geleerd. Positief resultaat is toch wel die 12 kilo die er af is. Waarin ik nog wel vast loop is de rosacea in mijn gezicht die nog niet minder is maar zelfs erger werd door deze manier van eten. Samen met de mesoloog zijn we tot de conclusie gekomen dat ik nikkelallergie heb en veel voedingsmiddelen bevatten nikkel, doordat ik deze veel meer ben gaan eten zou het dus erger geworden zijn. Ik laat deze middelen er nu uit en probeer toch zoveel mogelijk volgens het programma te eten. Dat lukt redelijk en mijn gezicht is nu weer terug zoals het voor die tijd was (nog steeds ernstige vorm). Nu is dit natuurlijk ook weer een kip en ei verhaal en ik vraag me af wat nu het beste is. Eerst zorgen dat mijn hormonen goed worden en het gezicht in die tijd voor lief nemen (wordt soms wel pijnlijk dan) of toch rekening houden met de nikkel maar dan wellicht niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om de hormonen te stabiliseren. Ik hoor graag wat jouw advies hiervoor is.

  Daarnaast merk ik nog geen grote verbetering in mijn energie niveau. Ik heb in verleden 2 x een TIA gehad en daarnaast last gehad van: candida, lekkende darm, uitgeputte bijnier en heb volgens mesoloog last van lekkende nieren (kortom nog veel afvalstoffen in mijn lijf dus)
  Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn energie toch nog verder verbeterd of is dit een kwestie van een lange adem? Heb jij nog tips?

  Al met al heel verhaal maar misschien kun je me nog verder op weg helpen.

 10. Hoi Jesse,

  Ik volg je programma nu zo’n 6 weken op best strikte manier. Heb nog 2 duidelijke zaken waarmee ik worstel:
  1) Heb nog steeds last van Candida. Slik al Zeoliet en colloidaal zilver en gebruik veel kurkuma en knoflook en heb ik suikerinname geminimaliseerd. Krijg ook vrijwel nooit gist of gluten binnen. Nu wil het nog niet erg verbeteren.. Wat moet ik nog meer ondernemen? In de videos heb je het over nog meer supplementen, bv colostrum, maar ik wil eigenlijk niet in het wilde weg opeens allemaal verschillende supplementen in mijn lijf gaan gooien…. Heb je een stappenplan??

  Ik weet dat je er niet voor bent, maar zou toch graag weer op een avondje uit wat mixdrankjes willen nuttigen. Hoeveel kwaad kan dit? Val je dan direct terug??

  2) Na deze 6 weken ben ik een kleine 2 kg kwijt, best iets teleurstellend. Ik eet echt weinig, sommigen zeggen te weinig. Kan dat? Verder heb ik er moeite mee niet dagelijks of om de dag peulvruchten te eten. Als veganist is het lastig een vullende salade te maken zonder peulvruchten? Ik wordt echt niet vol van groene salade met allerlei pitjes en zaden, ook al zit er avocado bij..Kun je wellicht nog wat recepten geven op dit issue?

  Alvast bedankt en tot zaterdag!

 11. Dag Jesse,
  Allereerst ben ik enorm blij met het SV-programma die ik afgelopen 3 maanden met plezier heb gevolgd. Qua gewicht ben ik 9 kg afgevallen en voel ik mij beter in mijn lichaam en het begin is er. Vervolgens houd ik mij nu aan het bio profiel die ik 2 weken geleden heb ontvangen. I.c.m. het programma van maximale gezondheid, de kettle bell en andere work out trainingen is het goed te doen. Voor mij is het grote doel om zo optimaal gezond mogelijk te leven.
  Echter aangezien ik als baby de inenting pokken kreeg heb ik daarvan een ernstige bindweefselstoornis (keloíd weefsel) overgehouden dat nu en dan gepaard gaat met heftige en pijnlijke ontstekingen in het littekenweefsel. Door het volgen van het bio profiel advies wordt het heviger.
  Hebben deze ontstekingen te maken met het verwerken van extra afvalstoffen (dankzij vele operaties, radio-therapie, hormoonmedicatie en onvolwaardige voeding), dat o.a. via de huid probeert uit te scheiden? Wat kan ik er aan doen?
  Zijn het doen van de trainingen verstandig bij ontstekingen? Als er namelijk geen ontstekingen zijn worden ze namelijk door de trainingen weer geactiveerd, terwijl ik met veel plezier de trainingen volg! Wat is er ook hierin aan te doen?
  Hartelijk dank voor je reactie!

 12. Hallo Jesse,

  Tijdens het volgen van het programma desuperverbrander heb ik ook een bioprofiel annalyse laten maken. Ik wilde iets volgen wat speciaal voor mij gemaakt is. Hierdoor ben ik veel gemotiveerder en gerichter bezig. Gelukkig maar want vanwege mijn trage schildklierwerking is het beter om sommige dingen niet te eten die bij de superverbrander wel mogen.
  Wat mij opvalt is dat mijn behoefte aan zoet eigenlijk weg is maar dat ik nu veel meer behoefte heb aan zout. Waar komt dit door?
  Als ik het programma met de kettlebell ga volgen en ik kies vanwege rug en schouderklachten voor het lichtste gewicht is dan het succes een stuk minder dan met een zwaarder gewicht?

 13. Hallo Jesse,

  Kan ik met voeding mijn te snelle schildklier weer in balans brengen?
  Wat is dan absoluut niet goed (verboden) en wat is juist wel goed om de snelle schildklier in balans te krijgen?
  Graag je reactie.
  Kijk steeds uit naar je webinars,; zijn erg interessant en leer steeds iets nieuws.

 14. Hai Jesse,

  Ik kijk weer uit naar de webinar, en heb de volgende vragen:

  1. Wat is een goed Magnesium supplemennt, en Melatonine supplement?
  Ik vraag dit voor mijn man Ab.
  Je hebt Ab geadviseerd om 800mg magnesium te nemen in combinatie met Melatonine vlak voor het slapen.
  Dit ter ondersteuning van moeilijk inslapen als gevolg van stoppen met alcohol.

  2. We slikken nu Magnesium no7 Schussler celzout.
  Wat vind je van de celzouten van Schussler.
  Ik zag wel dat er lactose (melksuiker) in dit celzout zit.

 15. Hai Jesse,

  Dit stukje hoor nog bij bovenstaand stukje…

  Onze zoon Luke heeft ook moeite met inslapen, en die geven we 2 x 0,1 mg tabletjes Melatonine van Sleepzz.
  Hoe denk jij daarover?
  Alvast bedankt voor het antwoorden!

 16. Hallo Jesse,

  Mag je de hoeveelheid water die je per dag nodig hebt, in bulk drinken?
  Het lukt me niet echt om bijna 4 l water over de dag te verdelen, dus drink ik ‘s ochtends bijna andrhalve liter en ‘s avonds nog een liter, en dan de andere anderhalve probeer ik gedurende de dag, anders loop ik de hele dag over en weer naar het toilet….

  En mag je meer dan 1 avocado eten per dag? Ik vind het heel lekker bij alles, dus ik zou het bijna bij alles toevoegen… Staat hier een beperking op?

  Dank voor je antwoord!

 17. helaas kan ik me niet inloggen.
  wat is er aan de hand.
  op het paswoord en gebruikersnaam komt er steeds dat deze twee niet kloppen.
  hartelijk dank voor de hulp
  ook is de datum die er staat al lang voorbij
  groet, tineke

Leave a Reply