Succesverhaal: geen snaai-zin meer en ontsnapt aan diabetes!

Hier komt het succesverhaal van Kris: 

“Het hele principe van gezonde voeding was mij langzaam al een beetje gaan dagen, en had mij dan ook al geholpen om zonder al te veel moeite een mooi gewichtsverlies te bereiken, veel stappen had ik al gezet door het advies van een orthomoleculair genezer; zuivel was er al uit hier en ongefermenteerde soja ook, ook gluten aten we al niet meer……maar soms stak die suikerverlaving nog wel de kop op, en dan stond ik besluiteloos bij een keukenkastje met zo’n enorme snaaizin. Dat gevecht met jezelf is zo vermoeiend, iets meer dan een week geleden ben ik begonnen met groene smoothies en heb ik de DVD-set Gezonde Gewoontes besteld.
De smoothies zijn een wondertje, WEG is mijn snaaizin, WEG mijn lust om suiker te eten, en de DVD’s bleken niet alleen op veel vlakken een feest van herkenning, maar vooral een ontdekkingsreis door wat er allemaal nog meer is. In 1 week tijd, waarin ik toch behoorlijk gegeten heb, maar dan wel volgens de gezonde principes, ben ik nu al twee kilo kwijt, mijn lichaam is me dankbaar, ik hoor het nog net niet zuchten; waar bleef je nou met het goede spul al die jaren?

Wat nog mooier is; ik was in het voorstadium van diabetes en de afgelopen week heb ik alleen maar goede curves geprikt: geen hypo meer gehad, ik kan me alleen maar verheugen op wat nu nog komen gaat als ik dit doorzet….ik ben helemaal gelukkig hiermee”

1 comment

  1. Gefeliciteerd Kris, met je mooie resultaat en dat je lichaam er zo goed op reageert, vooral doorgaan, en wie weet hoef je dan niet meer bang te zijn voor diabetes!

Leave a Reply