Succesverhaal: eindelijk kan ik weer heerlijk slapen!

Het mooie verhaal van Hetty:

“Een jaar geleden ben ik met verandering van mijn voeding begonnen door alle suikers uit mijn eten weg te laten. Ik was aangemoedigd door iemand die door ‘te weten wat je eet'(!) mij ervan overtuigde dat het goed was om veel proteïne te eten en geen koolhydraten. Ook niet de koolhydraten uit groente en fruit, althans zo weinig mogelijk. En daarbij graag proteïne shakes gebruiken die je via hen kon kopen. Door dit programma werd ik snel fors lichter maar wel te beginnen bij mijn portommonnee… Uiteindelijk ben ik 12 kg afgevallen maar naarmate de tijd verstreek begon ik me af te vragen of dit wel een goede manier van leven was. Zo vaak en zo veel proteïne om de twee uur te moeten eten, dat vond ik ook niet fijn, vooral ook dat moeten.

Midden december kreeg ik een tip van iemand over ‘rauw’ eten en de site van Jesse van der Velde. Ik ben nu een paar weken bezig om mijn eetgewoonten te veranderen in een nu echt gezonde stijl. Ik eet nu twee maaltijden rauw en de derde zoveel mogelijk. Alle lightproducten heb ik uit het menu geschrapt en ik eet geen koolhydraten meer in de vorm van brood en pasta’s e.d.
Ik ben ontzet en verbijsterd geweest om te ontdekken hoeveel ongezonde troep en gif ik naar binnen heb gewerkt zonder het te weten.
In de paar weken waarin ik mijn manier van eten aan het veranderen ben is mijn huid geweldig opgeknapt en ik voel met beter dan ooit. Het meest opmerkelijke is dat ik van mijn slaapproblemen begin af te komen. Ik heb jaren slacht geslapen en met slecht bedoel ik echt slecht. Drie tot vier keer in de week tot 4 a 5 uur in de morgen wakker liggen of de slaap helemaal niet kunnen vatten. Nu slaap ik ELKE nacht en nog maar hooguit 1 a 2 x per week pas vanaf 2 uur.

Doordat ik nu bij voedingstips video’s ben aangekomen en ik deze toepas begin ik me voldaan en verzadigd te voelen. Toen ik begon met de groene smoothies was het alsof mijn lichaam het opslurpte en me dankbaar was voor wat ik het gaf. En wat is het een heerlijk eten allemaal!
In zes weken tijd heb ik stap voor stap de producten met vergif vervangen voor gezonde versies. Het kost me wel wat geld maar ik koop er mijn gezondheid en slaap mee en dat is me wel heel wat waard!
Toen ik begin januari de video van Jesse kreeg met een programma van 5 kg kwijt in vijf dagen of zoiets heb ik gedacht: nee bedankt, ik doe maar wat er in het begin gezegd werd: GEEN DIETEN MEER! Na 35 jaar geploeter met aankomen en afvallen is dit de belangrijkste stap om te beseffen, te geloven en te doen. En het is de eerste stap naar een veranderd leven.
Mijnheer van der Velde: HEEL ERG BEDANKT!”

Leave a Reply