Succesverhaal: eet voldoende van het goede!

Een mooi verhaal van Judith:
“Mijn succesverhaal; voor mij is het echt een supersuccesverhaal. Nooit was ik echt te dik. Met mijn 1.70 en 65kg was ik normaal. Graag wilde ik altijd wel een beetje afvallen, maar dit lukte niet zo. Ik leefde (dacht ik) heel gezond met mijn 3x per dag een maaltijdje, klein beetje eten, en mijn minimaal 4x per week sporten (van 2 uur). Oke, om een lang verhaal kort te houden, ik viel niets af. Probeerde vaak nog iets minder te eten en meer te sporten. Geen resultaat.

Toen leerde ik mijn nieuwe vriend kennen. Gezellig, verliefd, wijntje hier, toastje daar, uit eten zus, minder sport zo…..ik kwam aan. Ik woog 69 kg. Ik was boos op mezelf en heel verdrietig. Mijn kleding zat strak en ik voelde mezelf niet meer lekker in mijn vel. Ik dacht; dit moet anders, maar dan ook goed. Met weinig eten en veel sport kreeg ik tenslotte geen kilo’s meer weg. Ergens wist ik bij mezelf wel dat het aan het eetpatroon moest liggen. Ik heb gezocht op internet en wilde me laten informeren over goed/anders eten.
Bij toeval (en daar ben ik echt blij om) las ik een verhaal van Jesse van der Velde. Ik dacht, oke, dit ziet er goed uit en ik had er vertrouwen in. Het was ook net even anders dan alle 20.000 dieten die ik al gevolgd had. Ik heb me aangemeld, alle adviezen opgevolgd. Eerst dacht ik nog, o jee, 6x per dag eten, dat wordt mijn dood! Maar ik ben het toch gaan doen. 6x per dag eten, mijn ochtend starten met een biefstuk!, 
minder cardiotraining, alles wat me verteld werd heb ik gedaan.
Nou Jesse, ik kan alleen maar zeggen THANKS. Je wilt niet weten hoe blij ik ben, hoe gelukkig…..Joepie!”

Leave a Reply