4 comments

 1. hoi jesse. vind jou Bioprofile heel goed,maar ik ben niet goed in computeren heb steeds geprobeerd om erop komen ,ik ben bezig met het dieet en de tablet.omtuureluurs vante worden.ben al mijn foto’s kwijt,en nu ken je mij niet meer. Ik kom er net achter het werkelijk in elkaar zit.Jij doet het heel goed met het dieet te brengen,wat kan jij praten, en wat informatie heb je fantasies, mijn Engels is niet zo goed,jammer vriendelijk groet betsy

 2. Hoi Jesse, Ben echt heel blij met deze bioprofiel. Ook de begeleiding (telefonisch, Facebook en video’s) zijn echte ondersteuners. De mail en video van vandaag had ik echt nodig. Ik was zo aan het stressen over eiwitten tellen en voldoende vezels innemen met het gevolg dat ik steeds meer ging snaaien naar nootjes, eiwitreepjes etc. Ik weet nu dat ik op de goede weg ben en dat ik van mijn fouten mag leren. Ik hoef mezelf niet af te straffen en ik mag de ruimte nemen die ik nodig heb. Dank je wel allemaal. Een heel fijn weekend. Lieve groet, Diet

 3. Hallo Jesse

  Heel fijn met Biofrofiel. Je geeft hele goede uitleg en je benoemt heel veel dingen om veel dingen in te dekken.
  Dingen waar je tegen aan kan lopen. Heel erg fijn..

  Herfst groet,
  Ingrid

 4. Dag Jesse,

  Ook ik ben niet zo goed met de computer. Ik bekijk je Rapid Fatloss Challenge, maar ben hier niet echt aan begonnen om af te vallen, maar om (nog gezonder) te eten. Heb al van je recepten gegeten die gratis waren en de bonensoep, maar waar vind ik de rest van de recepten?? Ik doe ook wel de bewegingsoefeningen. Graag hoor ik hoe ik de recepten kan vinden.

  Vriendelijke groeten,

  Marijke

Leave a Reply