5 comments

  1. Deze programma’s wil ik behouden. Toen ik ze kocht kon ik mijn levenslang hierbij. Nu met de komst van de nieuwe website heb ik geen trek om elke maand geld hiervoor te betalen. Dit staat ook lijn recht op de afspraak zo als ik hem heb aangeschaft.

  2. Ach jee, ik zie dit nu pas! Was gisteren 21 dagen bezig. Ben wel al 7 kilo afgevallen en dolblij, ook dat ik mijn zoon nu gezonder kan gaan voeden! Nou ja, dan doeik de 21 video’s gewoon vanaf vandaag! Dank je van harte Jesse, wat verzorg je ons toch geweldig goed! Dit programma redt letterlijk mijnleven.

  3. Hoi Jesse,

    Mijn lichaam en mind hebben een zware wissel getrokken op me de afgelopen jaren. Ik kwam jouw verhaal tegen op facebook en herkende mezelf erin. Instinctief voelde ik, dat jij weleens mijn sleutel tot succes kon zijn. Ik heb zelfs een opleiding tot gewichtsconsulente gedaan, maar vanuit ervaring voelde ik ook wel dat als je mind niet goed zit, afvallen niet lukt of geen zin heeft. Dus ik ben superblij met jouw volledige programma, zodat ik weer fysiek en psychisch weer zo sterk wordt als vroeger. Voor nu alvast duizend maal dank. Gr. Tonny.

  4. Mooi verhaal Jesse, Mindset echt belangrijk hoor ik steeds

    weer. Het omdenken van je gedachten.

  5. Ik ben benieuwd wat er gaat volgen.

Leave a Reply