Rapid Fatloss Challenge – Deel 1

In deze video ontdek je de #1 meest gemaakte ‘denkfout’ die mensen maken over afvallen (waardoor ze telkens weer aankomen en hun eigen gewicht mentaal saboteren).

40 comments

 1. ik ga ervoor om overmatig eten in de avonduren te verminderen, waardoor ik mijn gewicht onder de 70kg komt en zal blijven.
  uiteindelijk doel buikvet verminderen, gewicht constant rond de 65 kilo en lekker in mijn vel zitten

 2. zie 2 oktober

 3. Mijn commitment is dat ik onder de 68 kilo zal komen en blijven. Dat mijn vetpercentage en buikvet verminderd. En daardoor mijn laaggradige ontstekingen in mijn lijf zullen verminderen. Fitter opsta, vrolijker (rondom menstruatie :). Dat ik mijn voedingspatroon kan zien als een ode aan mijn lichaam, die mij al jaren zo trouw is. Dat ik met plezier aan het koken en eten ben. Ik ben zo klaar met dat gejojo. Ik wil ‘gewoon’ genieten van alles, eten, mijn gezin, mijn man, uitgaan, sporten. Me go girl!

 4. Ik ga voor meer energie, dat ik weer kan genieten van uitstapjes.
  Het is natuurlijk altijd leuk dat ik daarbij nog wat overtollig vet ga verliezen.

 5. Ik ga voor mezelf veel gezonder,dus beter voelen in mijn lijf.
  Met name vooral mijn darm en daaraan gerelateerd blaasproblematiek.
  Door minder vrolijke persoonlijke omstandigheden welke nu aardig onder controle zijn gekomen ben ik toe aan een geheel nieuwe challenge.
  Kortom ik ga er voor!

 6. Ik ga ervoor om mijn lijf in optimale conditie te brengen en minder vet op buik en maag te hebben. Goed te slapen en van het leven kan blijven genieten

 7. Ik ga voor een gezonder body en mind en een gewicht van 70 kilo. Ik stap uit de vicieuze cirkel van suiker

 8. Ik ga voor deze verandering in mijn leven om gezonder, energieker en stressbestendiger te worden. Daarnaast wil ik weer terug naar een gewicht van 62kg, zodat ik me weer meer “Ivanho” voel. Zin in!!

 9. Wauw ik zie hier doelen die rond de 70 kilo liggen, dat is een doel waarvan ik alleen kan dromen gezien ik 162 kilo weeg. Mijn doel is dus om dit jaar 50 kilo af te vallen en dus op mijn verjaardag op 7 januari dat doel bereikt te hebben.

 10. dus dat is 4 kilo per maand en dat moet lukken!

 11. Mijn doel van dit programma is mij gelukkig te voelen in mijn eigen lichaam, trots kunnen zijn op wat ik bereikt hebt, me fitter te voelen en me lekker in mijn vel te voelen. Ik ben het zat om ongelukkig te zijn over mijn lichaam en me constant keer op keer teleir te moeten stellen. Met welke dvd moet ik starten,dat vind ik nu lastig. Mijn doelstelling is om uiteindelijk op de 65 kilo te komen. Ik weeg nu 73.

 12. Ik loop al 25 jaar te rommelen om op gewicht te komen en te blijven.
  Het is tijd dat het roer om gaat.
  Ik weeg nu 90,7 kilo, en wil naar de 68 kilo.
  Daar ga ik alles aan doen wat daarvoor nodig is.
  Ik ben een ster in diƫten, maar absoluut geen ster in op gewicht blijven.
  Daar moet verandering in komen.
  7 juli ga ik trouwen, en dan wil ik al behoorlijk wat gewicht kwijt zijn.
  Dus kom maar op met mijn boek, dan kan ik beginnen!

 13. Had me teruggetrokken, maar toen zag ik Jesse hij verwoordde wat ik wil bereiken. Gezondheid, 20 kilo kwijt, lage bloeddruk, fit worden. Dus ik ga er voor.

 14. Mijn doel is een kleine 30 kilo kwijt te raken, beter in mijn vel te voelen, geen last meer van menstruatiepijnen en pre overgangsklachten te hebben en die bewuste mindset de rest van mijn leven eigen te maken. Be the change!

 15. Mijn doel is om te kijken hoe ik het beste mijn lichaam de optimale voeding kan geven waar ik blij van word incl bewegen en daardoor mijn overgewicht kwijt raak, verbetering lip- en lymfe-oedeem en geen last meer van overgangsklachten heb. En ik dus automatisch de juiste voedingsmiddelen neem. En ik denk dat ik van 88 naar ongeveer 70 kg ga.

 16. Mijn doel is de stress die ik ervaar reduceren door een andere levensstijl Meer bewegen en het willen volhouden De recepten aanpassen zodat ik iets afval maar dat is niet het belangrijkste.
  Ik volg al een tijd een ander eetpatroon suikervrij en dat bevalt uitstekend en ik weet dat je recepten overheerlijk zijn en de smoothies ook.Dus dat wil ik uitbreiden.Ben daar best wel trots op dat het me gelukt is 10 kg kwijt te raken.En ik kan dit gewicht ook verminderen dat zou mooi zijn.

 17. Ik wil een strakkere buik, smallere taille, meer energie, gezonder worden en minder stress. Gewicht verliezen is niet noodzakelijk, maar een paar kilo zou leuk zijn!

 18. Mijn doel is om op een betere manier te gaan eten. Ik ben al 40 jaar aan het jojoen en aldoor zwaarder geworden ben al 9 kg afgevallen met minder suiker en koolhydraatarm te eten.

  1. Mijn doelstelling is van me dikke buik en lovehandles af komen. Door omstandigheden ben ik aangekomen en hoop hier de boost te krijgen om ervoor te gaan.

 19. Ik wil dit aankomende jaar gaan gebruiken om gezond te blijven eten en het sporten een onderdeel te laten zijn van mijn dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien. Maar zeker ook om het zo te doen dat het een levensstijl word in plaats van een dieet. Deze manier van leven wil ik als nieuwe standaard. Dit moet normaal zijn voor me.

 20. Gezonder eten en leven. Minder snoepen. Meer bewegen. Meer energie krijgen.

 21. Kwaliteit van (gezond) leven, denken en oud worden.

 22. Na de geboorte van ons jongste kind ben ik van 78 kilo naar 68 gegaan,
  Waar ik ook op blijf hangen..kom niet aan, en val ook niet af.. zou dolgraag op deze manier willen proberen om de rest er ook af te krijgen.. ben niet lang, en heb brede heupen en bovenbenen..
  ik wil er voor gaan!!

 23. Ik wil heel graag weer energie krijgen, ik ben de eeuwige vermoeidheid zo zat… ook in stress/emotievolle momenten mijn zelfbeheersing bewaren. weten dat ik genoeg voedingsstoffen binnenkrijg om o.a. mijn nagels en haren weer te laten glanzen. Een strakker velletje zou een leuke bonus zijn;).

 24. Ik ga voor een goeie mindset en gezonde levenstijl

 25. Ik ga ervoor om mijn darmen tot rust te krijgen en natuurlijk buikvetverbranding Dus lekker in je vel voelen.

 26. Ik ga ervoor om de circa 5 kg extra die ik in twee jaar ben aangekomen er af te krijgen en daarna door voor nog 3 kg extra er af. Daarnaast minder buikvet en me fitter voelen.

 27. Ik ga voor 15 kilo minder, terug naar maat 38

 28. Ik wil weer leven, ik wil dit doen en er voor gaan. Dit is het moment om die stap te nemen

 29. Ik ga voor meer energie en een slank en soepel lijf

 30. mijn commitment is rustiger worden en geloven dat het resultaat zal volgen en ik terug hormonale en mentale balans kan vinden, en daardoor ook afvallen!

 31. Ik wil zo graag weer meer energie hebben, zodat ik weer een “normaal” level kan leiden. En ik ga voor minimaal 15 kg minder.

 32. Ik ga voor 15 kg minder, ik wil een soepel en slank lichaam en wil daarbij ook mijn bloeddruk graag verlagen. Ook wil ik fijn in mijn kleding passen. Ik zit al op een yoga opleiding, en het zou mij ook daar kunnen helpen, om alles nog beter te doen. Is voor mij extra spannend, omdat ik halfzijdig verlamd ben geweest,ik hoop dat daar ook nog iets in verbeterd.Nog beter en verder kunnen wandelen, want dat doe ik zo graag. Zou weer terug willen gaan dansen en aerobics willen doen.Nu doe ik veel yoga. En qi gong en medisch fitness 1 keer in de week.

 33. Ik ga voor verbetering van alles. Na zon ziek jaar is alles meegenomen… Ik wil fitter zijn, slanker zijn, gewicht zelf in de hand hebben, en door kunnen gaan met fitter en slanker worden zonder weer ziek te worden. Elke dag een beetje meer en gewoon maar starten.

 34. Ik ga voor 30 kg minder, ik wil een soepel en slank lichaam, beter slapen en een strakke buikie op gezonde manier en op mijn leeftijd. Ik wil geen vreetbuien meer, geen mentale blok om zelf te sporten koesteren, ik wil niet meer dik zijn maar genieten van mijn lijf, elke dag genoeg energie hebben, goed in mijn vel zitten.
  Ik ben dankbaar dat dit programma mij wil helpen, mijn doelen te verwezenlijken en te leren gezond te koken en hoe ik vetten kan verbranden. Deze uitdaging ga ik aan en ga deze levensstyle aanpassen dat het bij mij werkt ik het volhouden kan.

 35. Ik wil graag 10 kg afvallen, voor een gezonde bloeddruk en lager cholesterol gehalte. Ik ga voor een platte strakke buik,slanke taille strakke slanke boven armen en slanke benen en een algehele goede gezondheid. En een betere conditie en meer energie. Zodat mijn kleren weer fijn passen en dat ik blijer en gelukkiger in het leven sta.

 36. kan ik met dit program starten als mijn darmen nog moeten helen en is dit met de kettebel en hoeveel kost deze challence

 37. De weegschaal gaat terug over de 100 kg! Alarmbellen rinkelen. IK MOET er iets aan doen. Gezond eten doe ik al redelijk goed denk ik. Tenminste …. de gewone maaltijden, maar tussendoor en s avonds…. daar zit het gevaar, en de snoep/ eetverslaving ! Bewegen, trainen, dat gaat ook een serieuze uitdaging worden. Best rustig opbouwen denk ik en niet over mijn grenzen gaan, anders moet ik noodgedwongen weer afhaken.
  Mijn streefdoel : onder de 90kg zeker. Meer energie en… beter slapen! Ik hoop echt dat dit me lukt!

 38. Hoi iedereen,
  Ik wil graag af van de alles of niets mentaliteit. Een goede gezonde relatie met voeding is het grote doel. Dit gaat normaal gezien voor meer energie zorgen en hopelijk ook voor minder gewicht. Ik wil niet meer het dikke meisje zijn dat zich verbergt

 39. Goed te slapen en van het leven kan blijven genieten.
  De problemen m.b.t mijn overgang probeer ik nu hiermee te verminderen.
  Lekkerder in mijn vel en meer energie en natuurlijk wat kilos minder ik hoop ongeveer 12 kilo te verliezen en dit zo te houden.
  Ik ga voor optimale conditie in body and mind.

Leave a Reply