Wil jij in de komende 30 dagen 5 tot 7 kg afvallen op een echt gezonde manier, je energie verdubbelen en veel beter in je vel zitten, en in de 5 maanden daarna een totale verandering maken in je gezondheid en levensstijl?

Voor de nieuwe groep die begin Juli a.s. start met dit persoonlijke Begeleidingsprogramma, ontwikkeld door Jesse van der Velde, hebben we nog ruimte voor 56 deelnemers.

Heb je last van overgewicht, een gebrek aan energie of andere klachten met je gezondheid en ben je helemaal gemotiveerd om, onder deskundige begeleiding, voor altijd te weten hoe je maximale gezondheid kunt bereiken?

Ik heb al verschillende succesvolle producten ontwikkeld om mensen gezonder te maken en blijvend af te laten vallen. Het blijkt echter dat veel mensen het lastig vinden om zelfstandig, aan de hand van deze programma’s, hun doelen te bereiken. Tevens mistte er tot nu toe altijd één cruciaal onderdeel: Persoonlijk advies. Ieder lichaam is verschillend, en je moet weten wat jouw lichaam precies nodig heeft om de allerbeste resultaten te zien, die blijven.

Dit persoonlijke deel breng ik terug in dit Begeleidingsprogramma.

We starten met de analyse van je huidige gezondheid door middel van een lange vragenlijst, zodat wij exact kunnen analyseren waar het in jouw gezondheid hapert. Op basis hiervan krijg je van ons een protocol (door mij ontwikkeld) wat aansluit bij het huidige probleem in jouw lichaam, om jouw doelstelling te bereiken.

Jouw persoonlijke coach zal contact met je hebben om te zorgen dat je gemotiveerd blijft en 'de weg vrij is' om je doel te gaan bereiken.

Dit programma is niet voor iedereen. We maken een selectie van mensen die gemotiveerd zijn om dit programma te gaan volgen en die er een succes van willen maken.

We hebben op dit moment een capaciteit van nog 56 mensen om deze begeleiding aan te bieden.

Voor dit programma hebben we een selectieproces van 2 stappen:

  • Voor-selectie: Vul onderstaand formulier in om in aanmerking te komen
  • Telefonische selectie: Met de mensen die uit de voor-selectie komen nemen we telefonisch contact op om je geschiktheid voor dit programma te bepalen. Zo ja, kan je je daarna direct telefonisch aanmelden.

Telefonisch zul je meer informatie krijgen over het Begeleidingsprogramma, hoe het te werk gaat en de kosten.

Wil je in de komende maanden:

  • 5-7 kg afvallen
  • je energie verdubbelen
  • een stralende huid krijgen
  • alles leren over lekker en gezond eten
  • weten hoe je met slechts drie keer 20 minuten per week trainen maximaal effect bereikt
  • en je levensstijl voor altijd aanpassen zonder al te veel moeite?

vul dan nu onderstaand formulier in om in aanmerking te komen.

[gravityform id=”2″ name=”Personal Coaching Signup Form” title=”false” description=”false”]

Leave a Reply