Login om deze website te bekijken

Om de inhoud van deze website te bekijken moet je ingelogd zijn.

Na je aankoop van de aankoop van één van onze programma's had je de gelegenheid je voor deze leden website te registreren.

Vul hieronder de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Login'.

 

Lost your Password?

 

Heb je nog geen gebruikersnaam maar heb je wel één van onze programma's gekocht, stuur dan een email met een kopie van je aankoopbewijs naar: info@jessevandervelde.com en we zullen zorgen dat je zo snel mogelijk toegang krijgt deze website.

24 comments

 1. Hoi Jesse,
  Kan je een inhoudsopgave maken van je dvd’s? Ik vind het namelijk lastig om iets terug te vinden.
  Of kun je een zoekoptie invoeren, waar je een woord intoetst, waarbij het ook mogelijk is om de info over iets te lezen, ipv. dat er dan eerst weer een filmpje bekeken moet worden. Dat vind ik zelf praktischer.

 2. Hoi Jesse,

  Ik ben het met Eef eens, ik zat van de week bij de edities te kijken en vond er lekkere recepten dus ik dacht ga bij 1 beginnen maar ik kan ze niet meer vinden en dat vind ik dan jammer. of kan je mij vertellen waar ik het kan vinden en dan kan ik het opschrijven.

 3. Hai Jesse,
  Ik ben net gestart met jouw programma en vind het erg leuk en interessant.De smooties zijn geweldig.Vind de filmpjes er leerzaam.Ik heb net als Maria erg veel moeite met het opstarten en terugvinden van de recepten.Zit niet dagelijks op de computer.Krijg ook telkens weer het bericht dat ik niet aangemeld ben.
  Groetjes van een zeer gemotiveede Margriet

 4. Ben gestart met jouw programma en ben
  in 3dagen al 1,5 kg kwijt heel hartelijk dank hier voor

  Jan

 5. Jesse het gaat harstikke goed
  Groetjes Jan

 6. Hallo Margriet,

  Als je in kan loggen bij groenesmoothies en dan klikt op wat eten wij vandaag, naar beneden scrolt en klik op meerdere recepten dan krijg je allemaal editie’s en dan is het nakijken voor recepten, en als ik ze lekker vindt schrijf ik ze op anders blijf je zoeken.
  Succes en groetjes

 7. Beste Jesse,
  Volgens mij gaat het een en ander niet helemaal goed. Ik krijg telkens als ik al ben ingelogd de vraag om in te loggen. Kan ook niets doen op de site, wat ik ook probeer. Ook de bonus Cardiotraining kan ik nergens vinden daar ik ook telkens een melding krijg dat ik niet ben ingelogd terwijl de site aan de andere kant mij wel herkend. Ook zou ik graag nog info van je ontvangen (bij voorkeur via e-mail) hoe het verder gaat mbt de levering van de dvd’s. Bij voorbaat dank voor je reactie. Groeten, Ruud.

 8. Jesse waarom stuur je mails met een link die
  niet werkt je moet eerst geregistreerd zijn,
  wat niet wil lukken.

  Groet

 9. Jesse, ook voor mij is er wat onduidelijkheid.
  Er is immers ook zoveel informatie.
  Ik heb zojuist de 3 dvd’s gekocht, maar zijn dit dvd’s die opgestuurd worden of zou ik ze hier ergens met mijn inlogpagina moeten kunnen bekijken?
  Bij voorbaat dank.

  Groetjes,
  Iris

 10. Hé Jesse, zou je ook je antwoorden kunnen publiceren!
  grt Tessera

 11. hallo met sander van der steen ik wil ff zeeggen dat mijn email is verandert zaaaaander@hotmal.com

 12. Hallo Jesse
  Ik ben nu bijna 3 weken bezig met smoothies drinken en gezond eten. Ik voel mij geweldig en heb veel meer energie en nog nauwelijks last van ‘dipjes’. Ik heb een licht trainingsschema ingevoerd omdat ik een nogal pijnlijke rug heb en mijn therapeut het afraadt om zwaardere oefeningen te doen. Gewicht verliezen moet ik niet want ik ben 160cm groot en 55 kg, maar een beetje strakker is toch wel meegenomen.
  Zo, hierbij weet je iets meer van mij. Jullie doen fantastisch werk, mijn felicitaties hiervoor.
  Josee

 13. Ik heb nog steeds de 12 kilo Kettlebell niet ontvangen, terwijl ik weken geleden de 16 kg Kettlebell ter ruiling naar Zoetermeer heb gestuurd.
  Voorts wil ik gaarne de boeken “Superbookrecepten” (€ 22,50) en “De Snelle Superfoodchef” bestellen (liefst als boek, anders als e-book).Dus niet in combinatie met plaatsbewijzen.
  En na de mogelijkheid van downloaden, de pagina Bijna! nog één ding te doen, is een garantie voor niet verder kunnen (pt 1, open je mailbox. ? Die heb ik niet, waar?) etc.
  De site is voor mij in gebruik uiterst onhandig, van wachtwoorden tot “open je mailbox” en andere onhandige brei. Of bij iedere aanbeveling ellenlang te gaan luisteren bij -tig dvd’s,zeer langdradig en tijdrovend. Met vriendelijke groet, Matthijs

 14. Beste Jesse,ik ben heel blij met al je informatie, maar ik kan mijn workout ook niet terugvinden wanneer ik klaar ben om te trainen. Ik kom er soms toevallig bij uit. Maar waar kan ik ze systematisch terugvinden? Ik kocht je ‘voor altijd jong dvd’s en de workouts. De dvd’s zijn praktisch, maar de workout teruvinden begrijp ik niet?! Hoopvol op Hulp, groeten, Jacqueline

 15. b
  Beste mensen,

  Hierbij vraag ik jullie mij te verwijderen uit jullie bestand. Ik weet geen andere manier om dat te doen.
  Vriendelijke groet, Reina Borst

 16. Hallo Jesse,
  met welk Kettlebell gewicht kun je het beste starten?
  Ik ben een beginner.
  En kun je door-ruilen later naar andere zwaardere gewichten?
  met vriendelijke groet,
  Gerda.

 17. Verzoek tot leden communicatie Marina luycks

 18. Heb bij jullie super green besteld en 30 dagen emotionele trainingsprogramma graag toegang tot leden community

Leave a Reply