Bedankt voor en gefeliciteerd met je aankoop van één van onze Kettlebell Workout producten. De Kettlebell Workout is één van de beste methoden om effectief vet te verbranden, meer spierkracht te ontwikkelen en een duidelijk plattere buik te krijgen binnen enkele weken tot maanden tijd.

De top 5 redenen om 3 keer per week met de Kettlebell Workout te trainen

  • De Kettlebell Workout stimuleert de productie van lichaamseigen groeihormoon. Groeihormoon is o.a. verantwoordelijk voor de verbranding van vet en de verjonging van je huid.
  • De Kettlebell Workout brengt je natuurlijke testosteron/oestrogenen balans terug naar hoe deze zou moeten zijn. De meeste mensen verliezen testosteron door de jaren, waardoor
    ze vet opslaan en sneller verouderen. Met deze training verjong je je lijf!
  • De Kettlebell Workout maakt je buikspieren en onderrug vele malen sterker en verbetert je algehele stabiliteit. Het verbetert je houding en vermindert je risico op rugklachten.
  • De Kettlebell Workout verbetert je hart- en longfunctie en algehele conditie.
  • De Kettlebell Workout geeft je in 20 tot 30 minuten training een snellere verbranding van vet, betere opbouw van spierkracht, stabiliteit en conditie dan een reguliere fitness training in 1,5 uur.

Let op:

Bel +31 (0) 85-4011 223
Bel +31 (0) 85-4011 223

Voordat je verder gaat, bel eerst met het nummer: Bel +31 (0) 85-4011 223

Ik heb een voicemail bericht met een belangrijke boodschap voor je opgenomen wat je via dit telefoonnummer kunt afluisteren.


Leave a Reply