Bedankt voor je interesse in onze Bioprofiel Methode.

Schermafbeelding 2013-07-18 om 12.44.08

We zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om je meer informatie te geven over de inhoud en kosten van dit programma.

Afhankelijk van de instroom van het aantal nieuwe ge├»nteresseerde cliënten kan het 2 weken duren voordat we telefonisch contact met je opnemen, en dit kan langer duren.

Mocht dit langer duren, stuur ons dan een email op info@jessevandervelde.com met dat je dit formulier al hebt ingevuld, en graag gebeld wilt worden. Dan zullen we ons best doen je eerder te bellen.

Let op: Onze kantoor telefoon is standaard een geheim nummer. Wanneer je door een geheim nummer wordt gebeld, kan dit een medewerker van Jessevandervelde.com zijn.

Toegewijd aan jouw resultaat,

Jesse van der Velde

p.s. Het aantal plaatsen voor dit programma is gelimiteerd doordat persoonlijke coaching een onderdeel van dit programma is. Er is een limiet in het aantal uren dat onze coaches kunnen werken. Het kan daarom zijn dat we je eerst op een wachtlijst moeten plaatsen, voordat je aan dit programma kunt starten. Het teamlid dat telefonisch contact met je opneemt zal je vertellen of je na inschrijving direct kunt starten.

1 comment

  1. Kunnen jullie spoedig contact met mij opnemen ik heb producten gekocht waar ik niet in kan komen. Dus ik krijg de mails maar als ik de link gebruik kom ik niet in het gekochte programma!
    Ik heb hier al meerdere keren over gemaild maar krijg geen antwoord
    mijn nummer is 0626058512
    Alvast bedankt.
    Ik ben vanmiddag bereikbaar

Leave a Reply