Gezonde Gewoontes Coaching week 1

In deze eerste video legt Jesse uit waarom dit online coachingsprogramma aan Gezonde Gewoontes is toegevoegd. Jesse vertelt waarom dit online gedeelte een belangrijke aanvulling vormt op het programma en hoe deze online video’s en de artikelen op de website jou kunnen helpen om ook echt een verandering te gaan maken. In deze video leer je:

Waarom je met een gezond lichaam automatisch gewicht verliest

  • Hoe het komt dat de hormoonhuishouding een belangrijke rol speelt bij gewichtsverlies
  • Hoe ons moderne eetpatroon ons ziek maakt
  • Hoe je, als je goed geïnformeerd bent over wat voeding met je doet, zelf verantwoordelijkheid kan gaan nemen over je eigen gezondheid en beter in staat zult zijn veranderingen te maken in je voedingspatroon


Verborgen Youtube video, uitsluitend via deze pagina beschikbaar.

Klik hier voor recepten

Nadat je deze video hebt bekeken kun je de volgende artikelen lezen die bij coachingsweek 1 horen:

We willen je heel erg bedanken dat je gestart bent met dit programma. We hebben gemerkt dat veel mensen die het programma Gezonde Gewoontes volgen naast de trainingsschema’s die op Dvd 3 staan ook graag aanvullende trainingsoefeningen willen doen. Daarom bieden wij iedereen die begonnen is aan Gezonde Gewoontes en interesse heeft in extra training die je thuis kunt doen een korting op het online trainingsprogramma Vet-Killer Workout.

In de volgende video (GG Coaching 2: Je ‘mindset’ is de sleutel tot succes) leer je waarom 80% van je succes tussen je oren zit: je ‘mindset’.

Leave a Reply