Ongetwijfeld wil je iets veranderen aan je lichaam en lichaamssamenstelling. Helaas doen de meeste mensen alleen waar ze op korte termijn zin in hebben, in plaats van wat hun op lange(re) termijn het meeste voldoening geeft.

In deze video leg ik je de tweede stap van een balans in je hormoonhuishouding uit.

 • Het 'Geheim' van vet verbranding
 • Wat het #1 vet verbranding hormoon is
 • Hoe je dit zelf op natuurlijke wijze kunt stimuleren
 • Wat de basis is van de juiste thuis fitness oefeningen die de verbranding van vet (overtollig gewicht) stimuleren
 • Geef een betere reden en een hogere betekenis aan waarom je jouw doelstelling wilt bereiken
 • Waarom het kennen van je 'redenen waarom' de basis van je succes is en hoe je dit principe kunt benutten voor meer motivatie

 

[pro-player width=’510′ height=’289′ image=’http://gezondegewoontes.nl/images/snapshots/autoresponder_3_groeihormoon.jpg’]http://gezondegewoontes.nl/video/ar/autoresponder_3_groeihormoon.flv[/pro-player]

 

Zet de stap en zie een nieuw resultaat

Door wekelijks één nieuwe, gezonde gewoonte toe te voegen zul je met weinig moeite blijvend je ideale lichaam bereiken.
Gezonde Gewoontes 3 DVD set - DVD 3 Trainingsschema - Klik voor meer info
Het is ook voor jou weg gelegd.

Het punt is: je moet het gaan doen.

Schrijf je redenen waarom je het graag wilt op, zoals ik je in deze video aangeef.

Het is de basis van je motivatie en de basis van je succes.

Start met één of twee keer per week een paar simpele thuis fitness oefeningen te doen en je zult zien dat je lichaam gaat veranderen.

Ga er voor! Klik hier om verder te lezen….

12 comments

 1. ik vind het een goeie tip om je vet te verbranden. Kan ik afvallen door tea(zonder suiker) 3x per dag te drinken?

 2. Bedankt Jesse, ik ben 73 jaar, en net begonnen met de smoothie en vind het echt lekker! Het geeft je een goed vol gevoel en ik kan makkelijk nee zeggen tegen de zoetigheid. Met de oefeningen ben ik nog niet begonnen maar ben evengoed 1 kilo afgevallen in, nog niet eens 1 week, ik ben niet dik maar wil me wel goed voelen, dus ga ik ook de oefeningen van de week erbij doen.
  groetjes, Elly

 3. Hallo Jesse,
  Ik ben bezig met de kettlebell training. Je kan op jouw website kettlebells bestellen van 4, 8, 12 of 16 kg.
  Ik ben gestart op jouw advies met 8kg (alle vrouwen jonger dan 60 jaar starten met 8kg). Toen hoorde ik op de tweede dat de derde dvd met een zwaarder gewicht getraind moet worden.
  Ik heb dus 12 kg besteld (omdat dit de kettlebell is die na 8kg komt op jouw site). Toen startte ik met dvd3 en daarop geef je aan dat ik met 10 kg had moeten starten.
  Ik heb de oefeningen met 12 kg gedaan omdat ik deze kettlebell aangeschaft heb, dat is echter bijna te zwaar. Dus nu probeerde ik op je site een 10 kg kettlebell te vinden. Deze is echter niet te koop via jouw site. Wat moet ik nu??
  Groet,
  Ingrid

 4. ik heb de kant even niet geraakt

 5. Ook ik heb je site met veel interesse gelezen en ik geloof zeker dat er waarheid in zit.Maar helaas moet ik me bij de rest aan sluiten dat het niet te doen is om je video’s te bekijken en te beluisteren wat enorm jammer, moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet bij een heb volgehouden. Probeer het korter en net zo krachtig als volgens jou de goede eet gewoontes werken dan zal je veel meer belangstellende hebben. Ik hoop echt dat je er wat mee gaat doen want ben toch wel nieuwsgierig wat je te zeggen hebt. Succes en groetjes

 6. Wat grappig om jullie opmerkingen te lezen. Ik dacht net: Wat praat die Jesse toch gemakkelijk. Het is inderdaad lang maar het verveelt me echt niet.

 7. Ik lees wel heel veel over de velen woorden die Jesse gebruikt. Is het echt zo belangrijk hoe iemand praat? De een gebruikt veel woorden, de ander weinig. Ik luister liever naar wát (dus de inhoud, waar het mij omgaat)er gezegd wordt en hoe(betrokkenheid, enthousiasme) het gezegd wordt. Alles wat er dubbel gezegd wordt, beklijft beter! Zo werkt ons geheugen nou eenmaal. Ik ben ook een mens van veel woorden, omdat ik het o.a.door mijn enthousiasme nou eenmaal niet met minder kan. Zo zijn er nou eenmaal verschillende mensen. Ik zou zeggen, laat iemand gewoon zijn wie hij is, en luister gewoon naar de boodschap, daar doen wij het voor en daar doet hij het voor.

 8. Ik vind dat mensen niet zo moeten zeuren, wees blij dat je uitgebreide feedback krijgt van Jesse, het is motiverend, en het is belangrijk dat alles herhaald wordt, zodat het in je brein blijft ‘hangen’. Zoals mijn voorgangster zegt ‘luister gewoon naar de boodschap’. Keep it up Jesse en bedankt voor al je videos.

 9. ik vind het heerlijk om naar je dorleefde gemotiveerde en heldere verhaal te luisteren! hier ligt en groot talent van je! laat je niet afschrikken door iedereen die enkel snelle babbel in notime wil! hahaha! de tijd die ij neemt om te praten en steeds te herhalen, maken het mij mogelijk om de boel lekker te laten binnen komen en te laten zakken. eindelijk eens iemand die er helemaal induikt en niet enkel met een paar slagzinnen de halve wereld probeert over te halen tot IJN ding! keep up your talent!

 10. Vind het allemaal maar onzin wat de dames te klagen hebben over dat Jesse zogenaamd teveel praat. Het irriteert me buitengewoon mateloos, altijd dat stukje nederlandse ontevredenheid. Volgens mij kan iemand die zoveel weet waar jouw interesse ligt, nooit teveel praten. Maar wat de meesten wrschl willen is een lijstje met wat wel wat niet. Maar als je niet weet waarom, kom je buiten je gebaande paden lelijk id problemen. (bv op vakantie etc.)

 11. vraagje over de smoothies: ik eet al sinds maart suiker loos en koolhydraat arm (geen geraffineerde dingen, maar ook geen brood past aarappels koek chips etc. etc.) ik at tot nu toe voor de lunch eigenlijk altijd salades van allerlei verschillende inhouden. altijd vers en zonder troep. nu drink ik sinds 3 dagen ipv de salade smoothies, maar krijg er een enorm opgezette buik van! en last. ik dacht dat het wel lekker zou zijn voor de afwisseling, maar dit lijkt mij niet de bedoeling? of is het een bekend verschijnsel? (er zat in: een ongekookte biet, een winterpeen, verse spinazie, beetje rucola en water. dit eet ik doorgaans ook gewoon in mijn salades, dus de ingredienten lijken het niet te kunnen zijn…)
  heb jij een idee?

 12. Jammer dat je met veel video’s werkt. Ik ben slechthorend en kan geen enkele video met commentaar volgen. Helaas is deze afslankmethode dus niks voor mij.

Leave a Reply