Mijn naam is Jesse van der Velde en via internet heb ik meer dan 85.000 mensen (nieuwsbrief abonnees, waarvan +10.000 cliënten) mogen adviseren over hun voeding, hun mogen coachen om hun doel te bereiken en hun instructie video’s met (thuis) fitness oefeningen en complete trainingsschema's mogen aanbieden.

 

[pro-player width=’510′ height=’289′ autostart=’true’ type=’video’]http://gezondegewoontes.nl/video/na_optin.flv[/pro-player]

 

Klik op de link in de email om direct naar de pagina te gaan met alle informatie die voor je klaar staat

Je zult van mij maximaal 2 emails per week ontvangen, meestal met waardevolle informatie (of het waardevol is laat ik aan jou over dat te bepalen :)).

Iedere email bevat een 'afmelden link', dus afmelden kan te allen tijde.

Ik heb zelf ook een hekel aan spam, dus jouw email adres zal nooit met anderen worden gedeeld.

41 comments

 1. Ik ben erg benieuwd

 2. Sedert jaren is vooral mijn vrouw geĆÆnteresserd in gezond voeding en wat er mee
  samenhangt…

 3. Ja,k vindt t goed email te ontvangen

 4. ben benieuwd, hoop af te vallen a.d.hand van je tips.

 5. Ik ben er klaar voor….alvast bedankt!

  P.s. Werkt het ook bij kinderen? (11jr)

  1. Jazeker! Alle tips zijn heel geschikt om bij kinderen toe te passen. Wel zijn de regels omtrent koolhydraten iets anders. Omdat ze in de groei zijn hebben ze er in verhouding meer van nodig dan bijvoorbeeld een volwassene met overgewicht. Ik raad je aan vooral de goede dingen steeds meer toe te voegen aan je eigen en hun voedingspatroon.

   Welke dat zijn zul je in de komende weken via mail van mij te horen krijgen! šŸ™‚

   Succes!

 6. het zou echt te gek zijn om mijn buik weg te krijgen

 7. Zou leuk zijn om op de juiste manier te kunnen afvallen. Ben echt benieuwd of dit werkt.

 8. Ik ben een jongen van 14 kan ik hier ook aan meedoen ? Ben echt te zwaar en wil er iets aan doen voor het te laat is.

 9. wacht rustig af.
  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt,
  en ben nu al blij

 10. Heb me zojuist aangemeld, en hoop dat de kilootjes nu gaan verdwijnen. Ik ben er klaar voor.

 11. nou ik zit op een eiwitrijkdieet
  en moet wel zeggen dat het mij ook al heel wat kilo,s er af zijn.en dan ben ik er 2week mee bezig.en net wat je zegt je buik gaat echt weg.gr gieneke

 12. ik hoop dat mijn buik weg gaat daar door

 13. Al de gebruikelijke tips van meer bewegen, gezonder en minder eten, geen zoet en vet enz. daat hou ik mij al jaren aan. Toch lukt het mij niet om die laatste 5 kilo’s eraf te krijgen en blijf ik zo’n vette blubberbuik houden dus ik ben benieuwd.

 14. Hoi ben erg benieuwd naar jou instructies,ik hoop snel van mijn buik af te zijn!ik geloof ook in jou verhaal want doormiddel van mijn hormoon huishouding heb ik een dikke buik gekregen.Het gebruik van prikpil.ik hoop snel echt van mijn dikke buik af te zijn.de rest mag we’ll blijven.ik wacht af.gr maud

 15. Jesse ,ik woog 99.6 ,nu weeg ik 78 en ik wil zo graag die laatste 10 kilo eraf hebben ,ik heb andere via internet geprobeerd die als het puntje bij paaltje komt toch weer bergen geld ervoor moeten hebben omdat zij de toverformule uit schenen hebben te gevonden ,maar daar heb ik niet aan mee gedaan,daarom ben ik nieuwsgierig naar jou ,kijken of jij me kan helpen die laatste 10 klootjes weg te werken,
  Ik zou dolblij wezen,met vriendelijke groejes van Monique.

 16. Ik wil er nog 10 kilo afhebben na er 20 te zijn afgevallen ,help me dus
  Groet Monique.

 17. Dat is ook interresant als er gezegd word dat je reactie niet geplaatst kan worden en 3 keer geprobeerd om te plaatsen en tot de ontdekking komt dat zze er alle 3 op staan, jee die Monique Bosman heeft het echt druk met afvallen!?!!dus.

 18. Kan ik al die berichtjes nog niet verwijderen nog niet ook ,shit

 19. hai jesse, ben benieuwd wat het wordt.

 20. Hoi Jesse,

  ik hoop met jou tips wat te kunnen afvallen, ik zit alleen een beetje met de recepten (zoals ik met elk dieet heb) aangezien ik voor zo’n beetje al het fruit allergisch ben. Ik kan alleen tegen bananen, druiven en frambozen. En mango en perzik uit blik. Heb je hier misschien nog suggesties voor?

  Hartelijke bedankt in ieder geval!

 21. o, ik vergat de groente ‘wortels’ te vermelden, daar kan ik ook alleen tegen als het uit een pot komt (erg jammer, want mn opa heeft een groentetuin en regelmatig verse wortels..)

 22. Ik ben sedert 3 dagen begonnen met het programma na al vele andere soorten diĆ«et te hebben geprobeerd. Ik ben ook telkens afgevallen maar nog sneller terug bijgekomen. Nu ben ik 56 jaar en moet 35 kg afvallen. Ik ben heel gemotiveerd geraakt door de beginvideo’s van Jesse en ben dan ook dadelijk begonnen. Het gaat goed en wil het volhouden, hopelijk heb ik snel het lichaam nu waarvan ik droom. Dankuwel Jesse.

 23. Heb zonet voor het eenrst een groene smoothie gemaakt. Ik moet wat wennen aan de smaak maar ik zit proppie vol….

  Over twee dagen op de weegschaal ik ben benieuwd.

 24. Hoe raak ik het overtollige vocht en kilo’s die ik sinds dat ik de prikpil gebruik erbij heb gekregen? En inderdaad, die buik…

 25. net aangemeld, maar ik krijg geen link om ergens te komen, hopelijk komt dit nog, want ik moet veel afvallen om een gezonde bmi te hebben en lekkerder in mijn vel te zitten.
  Ik wil vooral ook van mijn chocolade verslaving af, iemand nog tips?

 26. Ook ik kan de link niet vinden naar de recepten. Zou je a.u.b kunnen laten weten hoe ik aan de recepten kan komen?
  Bedankt.

 27. ja ik zoek ook die link??

 28. Ik slik al een paar weken antidepressie pillen en. Daar kom je schijnbaar van aan. Maar ben ook al 5 weken gestopt met roken en heb dat vervangen met chocolade. Heel veel chocolade om precies te zijn. Ik weeg normaal 65 kg en ben in de afgelopen 3 weken 9 kilo aangekomen. En nu sta ik elke dag om 6uur op om een uur te spinnen voor dat ik de kids wakker maak. Bijna al die kilo’s zitten aan me buik. Het lijkt alsof ik weer zwanger ben van de derde. Ik heb zelfs een zwangerschap test gedaan (zo erg).

  Met vette wanhopige groetjes
  Sandra

 29. Ook ik kan de link niet vinden. OOOO en Wilma als je ondertussen een goede tip hebt om te stoppen met chocola dan hoor ik dat graag.

  Gr

 30. Jessie …Je moet echt iets doen aan die link man….ik erger me dood. ik vind helemaal niets. Ik krijg geen toegang voor gratis video of tips of 8 minuten workout. Ik ben die kilo’s liever gister kwijt dan vandaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. de enige link die krijg is de link van MAIL CHIMP…ik denk niet dat dat het is.

 32. Ik probeer elke keer aftevallen.Ik vind het moeilijk om me aan een strakdieet te houden.Sommige dieeten zijn erg duur.Als ik dan weer aankom denk ..Laat maar.Dan kom ik gelijk weer meer aan dan daarvoor.Ik woon voor de geboorte van me dochter 8jaar geleden.71kg.BEn toen 25kg aan gekomen.Heb daarna gelijnt met succes ik woog weeg 73 maar langzaam ben ik nu weer stuk zwaarder.Weeg nu 82 en ben het verschrikkelijk beu.Ik Wil nu echt op een gezonde manier afvallen.Maar kan het niet alleen.Ik heb er ook niet het geld voor om een duur dieet te volgen.Ben toevallig op je site gekomen.En die filmpjes op you tube van je spreken me erg aan.Vind het veel persoonlijker zo.Hoop dat je mij kunt helpen.Zodat ik volgend jaar er weer goed uit zie in me bikini

 33. Sinds 2010 krijg ik al wekelijks mail van Jesse.
  Hij inspireert mij en laat mij inzicht krijgen in gezonde voeding.
  Ook zijn trainingen zijn zeer raadzaam.
  Ik heb er erg veel baat bij, pik uit de mail gewoon datgene wat voor jou relevant is

 34. Als ik de recepten zo lees is het een koolhydraatarm dieet en dan ook nog eens minder calorieƫn. JA dan val je wel af. Helaas moet ik dan apart gaan koken vooor mezelf omdat de kinderen dit echt niet zullen eten.

 35. Ik wil heel graag afvallen want ik voel me heel dik

 36. ik hoop dat het lukt

 37. Ik ben ondertussen al 26 kg afgevallen zonder veel moeite te doen. Ik volg wel stipt mijn dieet, maar heb zelfs nog niet gesport. Nog 9 kg en ik ben op mijn gewicht van 20 jaar geleden woohooo!!!

 38. Wacht nog op link

 39. Jesse,
  Nou heb me al meerdere keren afgemeld maar krijg nog steeds mails. Word er gek van. Graag zou ik willen dat dit afgehandeld wordt en ik geen mail meer ontvang..

  Gr miranda

Leave a Reply